• صفحه اول کتابخانه
  • جستجوی حرفه ای مقاله
  • جستجوی کنفرانس
  • جستجوی استاندارد
  • کتابخانه دیجیتال
  • جستجوی کتاب
  • تماس با ما

ورود به پنل کاربری

  • ایجاد حساب کاربری
  • بازیابی نام کاربری
  • بازیابی رمز عبور

آمار وب سایت

تعداد مقالات : 64,390,108

تعداد کنفرانس ها : 3,714,787

تعداد کتب : 1,763,720

تعداد استانداردها : 228,754

تعداد ژونال تحت پوشش : 46,390

تعداد ناشر تحت پوشش : 5,674

کتابخانه دیجیتال

Le Reengineering

Ideal for planning, performing, and interpreting food protein analyses, especially as it relates to the effect of food processing on protei investigation results. Delineates basic research principles, practices, and anticipated outcomes in each of the illustrated protein assays. Ideal for planning, performing, and interpreting food protein analyses, especially as it relates to the effect of food processing on protei investigation results. Delineates basic research principles, practices, and anticipated outcomes in each of the illustrated protein assays.
رتبه
5000reviews
0 رتبه
  • Le Reengineering

جزييات کتاب

نویسنده
Michael Hammer, James Champy
زبان
French
ISBN
2100020277,9782100020270
Pages Count
249
دانلود فایل
Download
پيشنهادچاپگزارش
« Previous listing in Technique | Next listing in Technique »

کلیه حقوق متعلق به دانشگاه آزاد اصفهان می باشد.